Hvad er RFID-tøjmærker?

Blandt de mange anvendelsesscenarier for RFID er den største andel inden for sko og tøj, herunder produktion, lager og logistik, daglig drift af butikker, eftersalgsservice og andre større scenarier, hvor RFID kan ses.For eksempel: Uniqlo, La Chapelle, Decathlon, Heilan House og andre store sko- og beklædningsproducenter har anvendt RFID elektroniske tags i stor skala for at forbedre forsyningskædens effektivitet.

Med den kontinuerlige uddybning af folks forståelse af RFID-teknologi og den kontinuerlige reduktion af applikationsomkostninger, accelererer indtrængen af ​​RFID i tøjindustrien, og applikationsscenarier og links er rigelige, hvilket i høj grad fremmer udviklingen af ​​RFID-tags i form.

Coated papir RFID tags

1. Vævet RFID-tag

Typisk anvendelse: Beklædningshåndtering

RFID-teknologi kan være information inden for alle aspekter af tøjproduktion, produktforarbejdning, kvalitetsinspektion, lager, logistiktransport, distribution og produktsalg, hvilket giver ledere på alle niveauer reel, effektiv og rettidig ledelses- og beslutningsstøtteinformation, og yde støtte til erhvervslivet Hurtig udvikling giver støtte og vil løse de fleste problemer.

2. Coated papir RFID tags

Typisk anvendelse: Beklædningshåndtering

Anvendelsen af ​​RFID i fodtøjs- og beklædningsindustrien er et af de områder, der har det største forbrug af UHF RFID-tags, og hovedformen er RFID-tags i coated papir.

Gennem anvendelsen af ​​RFID-teknologi på tøjmærker kan der opnås bekæmpelse af varemærkeforfalskning, sporbarhed, cirkulation og markedskontrol, virksomhedsmærker og intellektuelle ejendomsrettigheder kan beskyttes, og forbrugernes legitime rettigheder og interesser kan beskyttes.

3. Silikone vask RFID tags

Typisk anvendelse: Tøjvaskeindustrien

Silikonelabels til tøjvask er modstandsdygtige over for høj temperatur og gnidning og bruges hovedsageligt til sporing i vaskeriindustrien, kontrol af vaskestatus for tøj osv. Mærket anvender silikoneindkapslingsteknologi, som kan syes, varmstryges eller hænges på håndklæder og tøj, og bruges til lagerstyring af håndklæder og tøjprodukter.

4. PPS RFID vaskemærke

Typisk anvendelse: Tøjvaskeindustrien

PPS vaskemærke er en almindelig type RFID-mærke i linnedvaskeindustrien.Den ligner i form og størrelse knapper og har stærk temperaturmodstand.

Brugen af ​​PPS vaskemærker, det vil sige at sy en knapformet (eller etiketformet) elektronisk etiket på hvert stykke linned, indtil linnedet er skrottet (etiketten kan genbruges, men ikke overskride etikettens levetid selv), vil gøre brugerens vaskestyring blevet mere effektiv og gennemsigtig, og arbejdseffektiviteten er blevet forbedret.

5. UHF RFID ABS tag

Typisk anvendelse: Beklædningspallehåndtering

ABS-etiket er en almindelig sprøjtestøbt etiket, som ofte bruges i logistikstyringsscenarier.Det kan installeres på overfladen af ​​metal, vægge, træprodukter og plastprodukter.Fordi overfladelaget har en stærk beskyttende funktion, er det modstandsdygtigt over for høj temperatur og fugt og er velegnet til barske arbejdsmiljøer..

Honglu RFID læse- og skriveudstyr introduceres i den eksisterende lagerstyring for automatisk at indsamle data fra forskellige operationer, såsom lagerankomstinspektion, lager, udgående, overførsel, lagerskift, lageropgørelse osv., for at sikre, at alle aspekter af lagerstyring. hastighed og nøjagtighed af linkdatainput sikrer, at virksomheden kan forstå de reelle lagerdata på en rettidig og nøjagtig måde og vedligeholde og kontrollere virksomhedens lagerbeholdning med rimelighed.

6. RFID Kabelbindermærke

Typisk anvendelse: tøjlagerstyring

Kabelbinderetiketter er generelt pakket med PP-nylonmateriale, som har fremragende egenskaber såsom nem installation og demontering, vandtæt, høj temperaturbestandighed osv., og bruges ofte i logistiksporing, aktivforvaltning og andre områder i tøjindustrien.


Indlægstid: 14. december 2022