Perusahaan logistik busana Italia nggunakake teknologi RFID kanggo nyepetake distribusi

LTC minangka perusahaan logistik pihak katelu Italia sing duwe spesialisasi kanggo ngrampungake pesenan kanggo perusahaan rasukan.Perusahaan saiki nggunakake fasilitas maca RFID ing gudang lan pusat pemenuhan ing Florence kanggo nglacak kiriman label saka macem-macem manufaktur sing ditangani pusat kasebut.

Sistem maca dileksanakake ing pungkasan Nopember 2009. Meredith Lamborn, anggota tim investigasi proyek RFID LTC, ujar manawa berkat sistem kasebut, loro pelanggan saiki wis bisa nyepetake proses distribusi produk rasukan.

LTC, nepaki pesenan saka 10 yuta item saben taun, ngarepake kanggo proses 400.000 produk RFID-label ing 2010 kanggo Royal Trading srl (sing duwe dhuwur-mburi shoes lanang lan wadon ing merek Serafini) lan San Giuliano Ferragamo.Loro-lorone perusahaan Italia ngemot tag RFID EPC Gen 2 ing produke, utawa masang tag RFID menyang produk sajrone produksi.

2

 

Wiwit taun 2007, LTC nimbang aplikasi teknologi iki, lan pelanggan Royal Trading uga nyengkuyung LTC kanggo mbangun sistem maca RFID dhewe.Nalika iku, Royal Trading ngembangake sistem sing nggunakake teknologi RFID kanggo nglacak inventaris barang dagangan Serafini ing toko.Perusahaan sepatu ngarep-arep nggunakake teknologi identifikasi RFID kanggo luwih ngerti persediaan saben toko, nalika nyegah barang dagangan sing ilang lan dicolong.

departemen IT LTC digunakake Impinj Speedway maca kanggo mbangun maca portal karo 8 antena lan maca saluran karo 4 antena.Pembaca lorong diubengi pager logam sing, ujare Lamborn, katon kaya kothak wadhah kargo, sing mesthekake yen sing maca mung maca tag sing dilewati, tinimbang tag RFID sing cedhak karo sandhangan liyane.Sajrone tahap tes, staf nyetel antena pembaca saluran kanggo maca barang sing ditumpuk, lan LTC wis entuk tingkat maca 99,5% nganti saiki.

"Tarif maca sing akurat kritis," ujare Lamborn."Amarga kita kudu menehi ganti rugi kanggo produk sing ilang, sistem kasebut kudu entuk tingkat maca 100 persen."

Nalika produk dikirim saka titik produksi menyang gudang LTC, produk sing diwenehi tag RFID dikirim menyang titik unloading tartamtu, ing ngendi para pekerja mindhah pallet liwat pembaca gerbang.Produk non-RFID-label dikirim menyang wilayah unloading liyane, ngendi buruh nggunakake bar scanner kanggo maca barcode produk individu.

Nalika tag EPC Gen 2 produk kasil diwaca dening maca gapura, produk kasebut dikirim menyang lokasi sing ditemtokake ing gudang.LTC ngirim kuitansi elektronik menyang pabrikan lan nyimpen kode SKU produk (ditulis ing tag RFID) ing database.

Nalika pesenan kanggo produk label RFID ditampa, LTC nempatake produk sing bener ing kothak miturut pesenan lan dikirim menyang pembaca lorong sing ana ing cedhak wilayah pengiriman.Kanthi maca tag RFID saben produk, sistem kasebut ngenali produk kasebut, ngonfirmasi kabeneran, lan nyithak dhaptar kemasan kanggo diselehake ing kothak kasebut.Sistem Informasi LTC nganyari status produk kanggo nunjukake yen produk kasebut wis dikemas lan siap dikirim.

Pengecer nampa produk tanpa maca tag RFID.Saka wektu kanggo wektu, Nanging, Staff Royal Trading bakal ngunjungi toko kanggo njupuk inventarisasi produk Serafini nggunakake maca RFID tangan-dianakaké.

Kanthi sistem RFID, wektu generasi dhaptar packing produk suda 30%.Ing babagan nampa barang, ngolah barang sing padha, perusahaan saiki mung mbutuhake karyawan siji kanggo ngrampungake beban kerja lima wong;sing biyen 120 menit saiki bisa rampung ing telung menit.

Proyèk kasebut butuh rong taun lan ngliwati tahap tes sing dawa.Sajrone periode kasebut, pabrikan LTC lan sandhangan kerja bareng kanggo nemtokake jumlah minimal label sing bakal digunakake, lan lokasi sing paling apik kanggo label.

LTC wis nandur modal total $71.000 ing proyek iki, sing samesthine bakal dibayar maneh sajrone 3 taun.Perusahaan uga ngrancang ngembangake teknologi RFID kanggo njupuk lan proses liyane ing 3-5 taun sabanjure.


Wektu kirim: Apr-28-2022