Teknologi RFID wis ningkatake tingkat manajemen industri cuci

Kita kabeh ngerti, aplikasi RFID ing industri sandhangan wis dadi umum banget, lan bisa nggawa dandan pinunjul ing akeh aspèk, nggawe kabeh tingkat Manajemen digital industri kang nemen apik.Nanging, ing taun-taun pungkasan, industri cuci, sing cedhak banget karo industri sandhangan, uga nemokake manawa aplikasi teknologi RFID bisa nggawa akeh keuntungan.

Saiki, ing industri cuci, kerja manajemen data biasane ditindakake kanthi manual.Mulane, asring ora ana bukti babagan akurasi inventaris, ngawasi frekuensi ngumbah linen, jumlah perawatan soiling abot, lan mundhut linen.Bisa diterusake lan nggawa akeh alangan kanggo manajemen linen.

2 (2)

Sadurunge ngumbah linen, pabrik ngumbah kudu nyadari perawatan klasifikasi miturut warna, tekstur, kategori panggunaan, lan kategori rereget.Processing manual biasane mbutuhake 2 ~ 8 wong kanggo nglampahi sawetara jam kanggo ngurutake linen beda menyang chutes beda, kang cukup wektu-akeh.

Kajaba iku, carane ngatur mundhut ing link kontrol logistik, carane ngintervensi nalika nomer handovers gedhe utawa cilik;carane ngawasi tingkat polusi abot, pratelan, nelusuri awak manca, lan traceability penyalahgunaan ing link nelusuri linen;carane ngawasi tugas ngumbah, status produksi lan kain ing link Manajemen digital Grass mundhut lan ngawasi kekiatan, tingkat panggunaan circulation linen, persediaan hotel lan kontrol linen Zombi, etc.. kabeh wilayah ngendi RFID bisa muter peran.

Bisa diarani teknologi RFID wis nggawa owah-owahan anyar ing industri cuci.Label cuci RFID bisa mbantu ngenali wektu ngumbah, syarat ngumbah, informasi pelanggan lan frekuensi ngumbah barang sing direkam, nyuda tingkat kesalahan wektu operasi manual tradisional, lan ningkatake efisiensi manajemen.

Nanging, ing aplikasi praktis, ana uga sawetara kangelan, kalebu tekstil, tumpukan label lan mlengkung, Kelembapan, suhu lan akeh faktor liyane sing bakal mengaruhi efek maca label.Nanging, kanggo ngatasi tantangan sing luwih apik, produsen RFID wis berkembang fleksibel RFIDtag binatu non-anyaman, RFIDtag umbah-umbah tombol, tag umbah-umbah silikon lan tag multi-bahan liyane, sing cocok kanggo bahan linen sing beda-beda, suhu ngumbah, lan cara ngumbah.

Bisa diarani teknologi RFID wis nggawa owah-owahan anyar ing industri cuci.RFID ngumbah Laundry tagsbisa mbantu ngenali wektu ngumbah, syarat ngumbah, informasi pelanggan lan frekuensi ngumbah barang sing direkam, nyuda tingkat kesalahan wektu operasi manual tradisional, lan ningkatake efisiensi manajemen.

Nanging, ing aplikasi praktis, ana uga sawetara kangelan, kalebu tekstil, tumpukan label lan mlengkung, Kelembapan, suhu lan akeh faktor liyane sing bakal mengaruhi efek maca label.Nanging, kanggo ngatasi tantangan sing luwih apik, pabrikan RFID wis ngembangake tag binatu non-anyaman fleksibel, tag laundry tombol, tag laundry silikon lan tag multi-bahan liyane, sing cocog kanggo bahan linen sing beda-beda, suhu ngumbah, lan cara ngumbah.


Wektu kirim: Dec-30-2021