Busby House anyar Afrika Kidul nyebarake solusi RFID

Pengecer Afrika Kidul House of Busby wis masang solusi basis RFID ing salah sawijining toko Johannesburg kanggo nambah visibilitas inventaris lan nyuda wektu sing digunakake kanggo ngitung persediaan.Solusi kasebut, sing diwenehake dening Milestone Integrated Systems, nggunakake pembaca RFID frekuensi ultra-tinggi (UHF) EPC Keonn lan piranti lunak AdvanCloud kanggo ngatur data maca sing dijupuk.

Wiwit sistem kasebut disebarake, wektu count inventaris toko wis suda saka 120 jam kerja dadi 30 menit.Pengecer uga nggunakake teknologi ing metu kanggo ngonfirmasi manawa ana produk sing ora dibayar metu saka toko, ngilangi kebutuhan kanggo nginstal hardware tambahan ing toko amarga para pamaca overhead bisa maca tag ing jarak sawetara meter.

1 (3)

Pengecer Afrika Kidul House of Busby wis masang solusi basis RFID ing salah sawijining toko Johannesburg kanggo nambah visibilitas inventaris lan nyuda wektu sing digunakake kanggo ngitung persediaan.Solusi kasebut, sing diwenehake dening Milestone Integrated Systems, nggunakake pembaca RFID frekuensi ultra-tinggi (UHF) EPC Keonn lan piranti lunak AdvanCloud kanggo ngatur data maca sing dijupuk.

Wiwit sistem kasebut disebarake, wektu count inventaris toko wis suda saka 120 jam kerja dadi 30 menit.Pengecer uga nggunakake teknologi ing metu kanggo ngonfirmasi manawa ana produk sing ora dibayar metu saka toko, ngilangi kebutuhan kanggo nginstal hardware tambahan ing toko amarga para pamaca overhead bisa maca tag ing jarak sawetara meter.


Wektu kirim: Apr-28-2022