Qatar Airlines plastik pvc Bagasi Tag Kasus Sukses

Perusahaan kita minangka pemasok jangka panjang kanggo tag bagasi Qatar Airlines. Kerjasama jangka panjang diwiwiti wiwit Agustus 2008, output luwih saka 20 yuta plastik tag bagasi. Ing tembung, bisnis kita wis mlebu ing Timur Tengah.

anli1

Iku digawe saka 2 pcs kertu pvc, ukuran 85.5*54mm, kekandelan 0.76mm.

Lan tag bagasi karo eyelet logam lan panel teken matte, paket karo puteran transparent lan tas opp.


Wektu kirim: Mei-20-2021