Катар ерлајнс пластичен ПВЦ Случај за успех со ознака за багаж

Нашата компанија е долгорочен снабдувач за ознаката за багаж на Катар ерлајнс.Долгорочната соработка започнува од август 2008 година, а производството е над 20 милионипластични ознаки за багаж.Со еден збор, нашиот бизнис се повеќе влегува на Блискиот Исток.

anli1

Изработена е од 2 парчиња ПВЦ картичка, големината е 85,5 * 54 мм, дебелината е 0,76 мм.

И ознаката за багаж со метална дупчица и мат панел со потпис, пакување со проѕирните јамки и чантата opp.


Време на објавување: мај-20-2021 година