O a pine o lavalava RFID?

Faatasi ai ma le tele o faʻataʻitaʻiga faʻaoga a le RFID, o le vaega sili ona tele o loʻo i totonu o le fanua o seevae ma lavalava, e aofia ai le gaosiga, fale teu oloa ma logistics, faʻaogaina i aso uma o faleoloa, faʻatau atu auaunaga ma isi faʻaaliga tetele, lea e mafai ona vaʻaia ai le RFID.Mo se faʻataʻitaʻiga: Uniqlo, La Chapelle, Decathlon, Heilan House ma isi tagata taʻutaʻua igoa o seevae ma lavalava na faʻaogaina faʻailoga eletise RFID i luga o se fua tele e faʻaleleia ai le lelei o le sapalai o filifili.

Faatasi ai ma le faʻaauauina pea o le faʻalauteleina o le malamalama o tagata i tekinolosi RFID ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o tau o talosaga, o le faʻaogaina o le RFID i totonu o laʻei lavalava o loʻo faʻavavevave, ma o faʻataʻitaʻiga faʻaoga ma fesoʻotaʻiga e tele, lea e faʻateleina ai le faʻaleleia o pine RFID i foliga.

Fa'ailoga pepa RFID

1. Lalaga RFID tag

Fa'aoga masani: Puleaina o La'ei

Tekinolosi RFID e mafai ona avea ma faʻamatalaga i itu uma o le gaosiga o lavalava, gaosiga o oloa, suʻesuʻega lelei, fale teu oloa, felauaiga faʻatau, tufatufaina atu, ma faʻatau oloa, tuʻuina atu i pule i laʻasaga uma ma faʻamatalaga moni, lelei, ma taimi talafeagai ma le faia o filifiliga lagolago, ma tuuina atu le lagolago mo pisinisi O le atinae vave e maua ai le lagolago ma o le a foia ai le tele o faafitauli.

2. Fa'ailoga pepa RFID fa'apipi'i

Fa'aoga masani: Puleaina o La'ei

O le faʻaaogaina o le RFID i totonu o seevae ma lavalava o se tasi lea o fanua e sili ona tele le taumafaina o pine UHF RFID, ma o le pepa autu o loʻo ufiufi pepa RFID pine.

E ala i le faʻaaogaina o tekinolosi RFID i luga o faʻailoga o lavalava, e mafai ona faʻaalia le faʻaogaina o mea faʻatau, suʻesuʻeina, faʻasalalau ma maketi maketi, faʻailoga kamupani ma aia tatau tau le mafaufau e mafai ona puipuia, ma e mafai ona puipuia aia tatau ma aia tatau a tagata faʻatau.

3. Silicone fufuluina RFID pine

Fa'aoga masani: Alamanuia fufulu lavalava

Laei fufuluina silicone igoa e tetee atu i le vevela maualuga ma olo, ma e masani ona faʻaaogaina mo le suʻeina i le faletamea, siaki le tulaga fufuluina o lavalava, ma isi. O le faʻailoga e faʻaaogaina ai le tekonolosi encapsulation silicone, lea e mafai ona suisui, vevela vevela pe tautau i luga o solo. ma lavalava, ma e faʻaaogaina mo le faʻatautaia o suʻesuʻega o solo ma lavalava.

4. PPS RFID tagamea tag

Fa'aoga masani: Alamanuia fufulu lavalava

O le igoa PPS tagamea o se ituaiga masani o le igoa RFID i le faletaele lino.E tutusa lona foliga ma le lapopoa i faamau ma e malosi le vevela.

O le fa'aogaina o igoa PPS tagamea, o lona uiga, e su'i ai se fa'ailoga fa'aeletonika (po'o se fa'ailoga fa'ailoga) i luga o fasi ie ta'itasi se'ia o'o ina soloia le ie (e mafai ona toe fa'aoga le igoa, ae le sili atu i le ola tautua o le igoa. lava ia), o le a faia Ua sili atu ona lelei ma manino le pulega o le fufuluina o le tagata faʻaoga, ma ua faʻaleleia le lelei o galuega.

5. UHF RFID ABS tag

Fa'aoga masani: Pulea o Pallet Garment

O le igoa ABS o se faʻailoga masani e faʻapipiʻiina tui, lea e masani ona faʻaaogaina i faʻataʻitaʻiga faʻatautaia o logistics.E mafai ona faʻapipiʻi i luga o le uʻamea, puipui, mea fafie, ma mea palasitika.Talu ai ona o le pito i luga o loʻo i ai se galuega puipuia malosi, e faʻasaʻo i le maualuga o le vevela ma le susu ma e talafeagai mo siosiomaga faigaluega faigata..

Honglu RFID faitau ma tusitusi meafaigaluega ua faʻafeiloaʻi i totonu o le pulega faleteuoloa o loʻo i ai nei e otometi lava ona aoina faʻamatalaga mai galuega eseese e pei o le asiasiga o fale teu oloa, fale teu oloa, fafo, fesiitaiga, suiga o faleteuoloa, suʻesuʻega suʻesuʻe, ma isi, ia mautinoa o vaega uma o le pulega o faleteuoloa. saoasaoa ma le sa'o o feso'ota'iga feso'ota'iga fa'amaumauga e fa'amautinoa ai e mafai e le atina'e ona pu'eina fa'amaumauga moni o su'esu'ega i se taimi vave ma sa'o, ma tausia ma fa'atonutonu lelei le fa'amaumauga o pisinisi.

6. Tag nonoa uaea RFID

Fa'aoga masani: pulega faleteuoloa lavalava

O faʻamaufaʻailoga uaea e masani ona faʻapipiʻiina i mea PP nylon, e iai uiga sili ona lelei e pei o le faʻapipiʻiina ma le faʻamavaeina, e le susu, maualuga le vevela, ma isi mea, ma e masani ona faʻaaogaina i le suʻesuʻeina o logistics, pulega o aseta ma isi faʻalapotopotoga i fale lavalava.


Taimi meli: Tes-14-2022