Busby House panganyarna Afrika Kidul nyebarkeun solusi RFID

pangecér Afrika Selatan House of Busby geus deployed hiji solusi basis RFID di salah sahiji toko Johannesburg na pikeun ngaronjatkeun pisibilitas inventory jeung ngurangan waktu spent dina cacah inventory.Solusina, disayogikeun ku Milestone Integrated Systems, ngagunakeun pamaca RFID EPC ultra-high frequency (UHF) Keonn sareng parangkat lunak AdvanCloud pikeun ngatur data bacaan anu dicandak.

Saprak sistem ieu disebarkeun, waktu cacah inventaris toko urang geus ngurangan tina 120 man-jam ka 30 menit.Pangecér ogé ngagunakeun téknologi di jalan kaluar pikeun ngonfirmasi naha aya produk anu henteu dibayar kaluar ti toko, ngaleungitkeun kabutuhan masang hardware tambahan di toko salaku pamiarsa overhead tiasa maca tag dina jarak sababaraha méter.

1 (3)

pangecér Afrika Selatan House of Busby geus deployed hiji solusi basis RFID di salah sahiji toko Johannesburg na pikeun ngaronjatkeun pisibilitas inventory jeung ngurangan waktu spent dina cacah inventory.Solusina, disayogikeun ku Milestone Integrated Systems, ngagunakeun pamaca RFID EPC ultra-high frequency (UHF) Keonn sareng parangkat lunak AdvanCloud pikeun ngatur data bacaan anu dicandak.

Saprak sistem ieu disebarkeun, waktu cacah inventaris toko urang geus ngurangan tina 120 man-jam ka 30 menit.Pangecér ogé ngagunakeun téknologi di jalan kaluar pikeun ngonfirmasi naha aya produk anu henteu dibayar kaluar ti toko, ngaleungitkeun kabutuhan masang hardware tambahan di toko salaku pamiarsa overhead tiasa maca tag dina jarak sababaraha méter.


waktos pos: Apr-28-2022