Naon kaunggulan tina sistem manajemen gudang RFID?

RFID warehouse

Sanajan kitu, kaayaan aktual kiwari ongkos tinggi na efisiensi low dina link gudang, ngaliwatan panalungtikan operator gudang logistik pihak-katilu, pausahaan gudang-milik pabrik jeung pamaké gudang sejenna, kapanggih yén manajemén gudang tradisional boga masalah di handap ieu:

1. Barang rék diasupkeun kana gudang, jeung resi gudangna can dikintunkeun, jadi teu bisa langsung digarap.

2. Kandaraan pangiriman geus lila jauh. Sanggeus mariksa inventarisna, kapanggih barangna can aya di gudang.

3. Barang geus disimpen dina gudang, tapi poho pikeun ngarekam lokasi gudang atawa lokasi gudang salah kacatet, sarta eta nyokot satengah poé deui pikeun manggihan barang.

4. Nalika ninggalkeun gudang, pagawé kudu ngajalankeun deui mudik di sababaraha gudang pikeun nyokot barang, sarta waktu nungguan kandaraan panjang.

5. Hiji piring ngan sababaraha poé, jadi efisiensi bener low, sarta efisiensi low, sarta aya sering kasalahan.

6. Sajumlah badag produk futures deukeut-éfék bisa diitung unggal waktos inventory nu dicokot, sarta mimiti-di, mimiti-kaluar geus jadi omongan kosong.

Ayana masalah gudang di luhur geus miboga dampak ngarugikeun kana ngembangkeun sarta operasi perusahaan, sarta perlu urgently ngajawab sarta ngaronjatkeun tingkat manajemén gudang. Mecenghulna sistem manajemen gudang RFID nyadiakeun usaha jeung mode manajemén gudang leuwih merenah, efisien jeung calakan.

Ku kituna, nyanghareupan masalah gudang di luhur, naon kaunggulan tina sistem manajemen gudang RFID?

1.UHF tag RFID

Ku ngaluarkeun RFID tag éléktronik pikeun tiap Usuk jeung neundeun lokasi di gudang, sarta kalawan rupa-rupa parabot husus, éta bisa ngawujudkeun idéntifikasi otomatis tina pallet sarta informasi gudang barang, nu greatly facilitates pamaké pikeun ngatur barang inventory.

Dina waktos anu sami, ngalangkungan UHF tag RFID mengikat barang, éta akurat bisa ngabedakeun masalah manajemén sabenerna kayaning angkatan, model, ngaran produk, waktos gudang, supplier, status, jeung sajabana, sarta manajemén jeung kontrol leuwih luyu jeung kaperluan manajemén modern.

2. Narima

tugas narima poean bisa otomatis nyingkronkeun ka alat handheld RFID, tur anjeun tiasa terang rinci tugas tanpa kuitansi kertas.

Data resi henteu kedah dirékam sacara manual, sareng sistem otomatis ngumpulkeun sareng ngitung pikeun mastikeun katepatan data resi.

Saatos barang dugi ka gudang, sistem bakal otomatis ngamutahirkeun kuantitas inventaris di gudang, sareng dokuménna ogé bakal réngsé.

3. Rak

Sanggeus éta Sistim manajemén gudang RFID Diintegrasikeun sareng forklift RFID, tugas rak tiasa dikaluarkeun ka forklift RFID pikeun palaksanaan.

Forklift RFID otomatis nyeken palet, ningalikeun inpormasi kargo sareng inpormasi gudang palet, ngalebetkeun lokasi neundeun kargo sacara real waktos, sareng ningkatkeun inventaris dina rak.

4. Nyokot

Sistem bakal otomatis ngaoptimalkeun jalan picking leumpang, teu kudu leumpang mudik, ngan hiji leumpang nepi ka rengse nyokot barang.

Forklift RFID nyeken tag palet RFID pikeun gancang pariksa inpormasi barang kaluar, sareng tiasa ngalaksanakeun verifikasi munggaran-kaluar pikeun ningkatkeun omzet inventaris.

Saatos outbound réngsé, inventory outbound otomatis dikirangan.

5. Invéntarisasi

Henteu peryogi kuitansi inventaris kertas, sareng platform kerja sélulér RFID tiasa sacara nirkabel pariksa kuitansi sistem online.

Henteu kedah ngarékam sacara manual inpormasi data inventaris, sareng sistem ngadukung rékaman operasi dina situs.

Akurasi inventaris ngahontal tingkat lokasi sareng tingkat palet, ngajantenkeun inventaris langkung gampang dilaksanakeun sareng dilaksanakeun; ngarojong inventory jeung gudang asup jeung kaluar bisnis dina waktos anu sareng.

Digabungkeun sareng panggunaan forklift RFID, laju inventaris langkung gancang, sareng data bédana inventaris sacara otomatis diringkeskeun.

Aplikasi tina sistem manajemen gudang RFID greatly simplifies operasi poéan gudang, sarta data jadi otomatis dikumpulkeun sarta diropéa, ngaleungitkeun kabutuhan Éntri manual, kukituna nyieun hiji puseur gudang calakan sarta otomatis pikeun perusahaan pikeun ngurangan biaya jeung ningkatkeun efisiensi. .


waktos pos: Dec-31-2021