Hvad er anvendelserne af højfrekvent RFID-teknologi?

Det højfrekvente RFID-anvendelsesfelt er opdelt iRFID kortapplikationer ogRFID tagapplikationer.

1. Kortansøgning
Den højfrekvente RFID øger gruppelæsningsfunktionen end den lavfrekvente RFID, og ​​transmissionshastigheden er hurtigere, og prisen er lavere.Så på RFID-kortmarkedet indledte højfrekvent RFID den gyldne udviklingsperiode, herunder bankkort, buskort, campuskort, forbrugsmedlemskort osv. Disse kortprodukter er blevet spredt over hele folks dagligdag.

Bank kort
Bankkort er et af de vigtigste applikationsmarkeder inden for højfrekvent RFID, og ​​antallet af bankkort i Kina har holdt et stabilt antal.Kinas bankkort har 5-1 milliard nye stigninger om året.Selvom væksten ikke er stabil, er det et meget betydeligt antal fra det samlede antal.På nuværende tidspunkt har højfrekvent RFID høj gennemtrængning på bankkortmarkedet.Det nye bankkort har grundlæggende taget højfrekvent RFID-teknologi i brug i de senere år.

Bank kort

Alt i ét kort til byen
Alt i ét kort til byen involverer hovedsageligt implementeringen af ​​bybeboernes betalinger, identitets- og socialsikringsfunktioner på forskellige områder og kan fuldføre hurtig afvikling og betaling af offentlig transport, medicinsk social sikring, brugsbetaling, småforbrug og andre områder.

bykort

Adgangskort
Markedet for adgangskort er relativt spredt, og det er svært at tælle specifik mængde.Selvom markedet for adgangskontrolkort også står over for en relativt stor påvirkning af nye teknologier, såsom todimensionel kode, adgangskodelås, biometrisk, visuel identifikation osv., men adgangskontrolkortet har stadig sit marked, især i ældregruppen , er adgangskortet en uundværlig måde.

adgangskort

Campus kort
Campus er et sted, hvor mange studerende fokuserer på læring og livet.Elever sker i løbet af skoleperioden, indkøb, vand, elektricitet, bredbåndsinternet, boglån, søge sygdom, bygningsadgang og orlov involverer betaling, identitetscertificering og vandkraftstyring og andre aspekter.

campus-kort

Et campus-kortsystem af et system, kan hver person opnå en samlet styring af ovennævnte aktiviteter, hvilket i høj grad sparer ressourcer, forbedrer skolens ledelseseffektivitet, reducerer administrationsomkostningerne og gav også en stor bekvemmelighed for lærere og elever i skolen.Campuskortet har den tidligste og hurtigste udvikling på campusområdet, funktionen er også den mest komplette.

2. Tag-applikation
Etiketapplikation er en anden anvendelse af højfrekvent RFID.Sammenlignet med kortprodukter har etiketprodukter tynde og fleksible, lave omkostninger osv., som kan bruges som forbrugsvarer.Den maksimale anvendelsesfordel ved højfrekvente PFID-produkter er, at den almindelige smartphone har NFC-kompatibel med de fleste højfrekvente RFID-protokoller.Derfor kan mobiltelefonen bruges som et højfrekvent RFD-læsehoved, hvilket også gør, at højfrekvent RFID kan gå direkte til forbrugerapplikationen.

nfc

Bibliotek
Højfrekvent RFID er hovedprogrammet på biblioteksmarkedet i de seneste år.Med urinen fra ultrahøjfrekvent RFID-teknologi, især prisreduktionen, udvikler ultrahøjfrekvent RFID sig på biblioteksmarkedet.Fordi bibliotekets RFID er forbrugsvarer, er den relativt høj for prisfølsomhed.Selvfølgelig, hvilken teknologi er endelig valgt, og en vigtig faktor er at se udvælgelsen af ​​bibliotekets beslutningstagere.

bibliotek

Anti-forfalskning
Anti-forfalskning kilde er en mere koncentreret anvendelse af højfrekvente RFID, typiske scener med high-end hvidvin anti-forfalskning kilde, tobak, mad, medicin og andre produkter.

bekæmpelse af varemærkeforfalskning


Indlægstid: 22. september 2021