RFID faiga pulega aseta

O le puleaina o aseta tumau ose galuega taua tele mo atina'e uma.O le pulea lelei o aseta e mafai ona atagia sa'o ai taunuuga o pisinisi ma le faatinoga o le atina'e ma maua ai se faavae mo le iloiloina o galuega a le au faipule i le taimi o le nofoaiga.A leai, o le le lelei o le pulega o le a i'u ai i le gaosiga o meafaitino Fa'aitiitia le fa'aogaina ma o'o lava i le leiloa o aseta.Ae ui i lea, o le pulega masani o pepa tusi lesona o loʻo i ai faʻamaumauga le saʻo o aseta, lea e faʻateleina ai tau o oloa;le sa'o o fa'amaumauga tau tusi e fa'aitiitia ai le malosi o le kamupani;galuega mamafa su'esu'e, fa'aalu le taimi ma le galue malosi, e a'afia ai le fa'atinoina o galuega a le kamupani.

O le faiga o le pulega o aseta atamai e faʻaaogaina le Initaneti o mea atamai faʻatekonolosi, ma faʻaaogaina pine o aseta (RFID, tasi-dimensional barcode, lua-dimensional barcode) e faʻamaonia ai aseta, ma iloa ai le pulega atoa o le siakiina o le tino ma le pulega vaaia o aseta, e aofia ai aseta. Faʻamatalaga faʻaopoopo, fesiitaiga, vaevaega, suʻesuʻega, nono, toe faʻafoʻi, ma faʻaoga tulaga, toe faʻaleleia o meafaigaluega, tausiga, ma le asiasiga, ma isi, e mafai ai e pisinisi ona faʻaumatia le tulaga faʻaletonu o le pulega o aseta i le taimi ua tuanaʻi, ma faigofie ona ausia pulega lelei. o teugatupe o aseta tumau.aafiaga.

sdfsfgdghdf

Galuega autu a le faiga:

1. Puleaina o aseta: O le puleaina o aseta e vaevaeina i ni vaega se tolu: pulega o aseta tumau, pulega o oloa tumau e maualalo le tau, ma le puleaina o mea e faaaoga.Faatasi ai ma i latou, o le puleaina o aseta tumau ma le tau maualalo o le puleaina o oloa e aofia ai le faʻaopoopoina o aseta, lomitusi igoa, mauaina o aseta, faʻamaumauga o aseta, toe faʻafoʻi mai aseta, litaea aseta, faʻamamaina o aseta, faʻaliliuina o aseta, faʻaleleia o aseta ma galuega faʻaleleia;fa'aopoopoina aseta o pusa fa'aaogā fa'atau, lolomi fa'ailoga, galuega fa'atau.

2. Su'esu'eina nofoaga o aseta: Fa'ailoga aseta RFID ma aseta, fa'apipi'i le aufaitau pepa RFID i potu va'ava'aia e mata'ituina ma fa'atautaia le avanoa o aseta, ma fa'aali le nofoaga talafeagai o aseta i luga o le atina'e polokalame.Pe a tuua e se aseta le potu faasolitulafono, taunuu i se nofoaga faasaina, pe talepe faasolitulafono le pine o aseta, e otometi lava ona fafagu le faiga.

3. Puleaina o fesili aseta: E mafai ona e fesiligia le tulaga o aseta.

4. Lipoti faʻamaumauga: E mafai ona faia faʻamaumauga auiliili i luga o suʻesuʻega o loʻo iai nei, faʻamatalaga o aseta, ma tulaga o aseta, ma faʻamatalaga o aseta e mafai ona fesiligia e tusa ai ma le tele o tulaga e fetaui ma manaʻoga o tagata faʻaoga i le taimi o le faʻaogaina.

5. Su'esu'eina nofoaga o aseta: Fa'ailoga aseta RFID ma aseta, fa'apipi'i le aufaitau pepa RFID i potu va'ava'aia e mata'ituina ma fa'atautaia le avanoa o aseta, ma fa'aali le nofoaga talafeagai o aseta i luga o le atina'e polokalame.Pe a tuua e se aseta le potu e le tusa ai ma le tulafono, taunuu i se nofoaga faʻasaina, poʻo le faʻatulafonoina o le UHF RFID aseta tag, o le polokalama e otometi lava ona faʻamalo.

6. Fa'amaumauga o Aseta: fa'aoga se UHF fa'apipi'i fa'apipi'iina i polokalama fa'atonutonu, tu'ufa'atasia ma RFID fa'amatalaga fa'atekonolosi fa'apitoa, e siaki ai fa'amaumau aseta ta'itasi, ma mata'ituina le tulaga moni o aseta fa'amautu.


Taimi meli: Ian-25-2021