Le faʻamoemoega o le atinaʻeina o masini POS

Mai le va'aiga o le fa'asalalauina o POS terminals, o le numera o POS terminals per capita i lo'u atunu'u e sili atu le maualalo nai lo i atunu'u i fafo, ma o le maketi avanoa e tele.E tusa ai ma faʻamaumauga, o Saina e 13.7 masini POS mo le 10,000 tagata.I le Iunaite Setete, o lenei numera ua oso i le 179, ae i Korea i Saute e maualuga atu i le 625.

Faatasi ai ma le lagolagoina o faiga faavae, ua faasolosolo malie le siitia o le tau o fefaʻatauaiga tau eletise i totonu o le atunuʻu.O lo'o fa'avavevave fo'i le fausiaina o le si'osi'omaga o auaunaga tau totogi i nu'u i tua.E oo atu i le 2012, o le a ausia le sini atoa o le itiiti ifo ma le tasi le kata faletupe ma le faʻapipiʻiina o le 240,000 POS terminals i le tagata o le a ausia, lea e faʻamalosia ai le maketi POS i totonu o le atunuʻu e faʻaleleia atili.

HV3CC5LLC~]X4I(KD3A2F5N

 

E le gata i lea, o le televave o le atinaʻeina o le totogiina o telefoni feaveaʻi ua aumaia ai foʻi avanoa tuputupu aʻe fou i le alamanuia POS.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai i le 2010, o tagata faʻaoga telefoni feaveaʻi i le lalolagi atoa na oʻo atu i le 108.6 miliona, o se faʻaopoopoga o le 54.5% pe a faʻatusatusa i le 2009. E oʻo atu i le 2013, o tagata faʻaoga tupe feaveaʻi Asia o le a maua le 85% o le aofaʻi atoa o le lalolagi, ma o le maketi a loʻu atunuu o le a sili atu i le 150 piliona yuan. .O lona uiga o le averesi o le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le totogi feaveaʻi a loʻu atunuu o le a sili atu i le 40% i le isi 3 i le 5 tausaga.

O oloa fou a le POS ua amata foi ona tuʻufaʻatasia galuega fou e faʻafetaui ai manaʻoga maketi.O le tino o loʻo iai ni faʻaoga faʻaogaina e pei ole GPS, Bluetooth ma le WIFI.I le faaopoopo atu i le lagolagoina o auala masani GPRS ma CDMA fesoʻotaʻiga, e lagolagoina foʻi fesoʻotaʻiga 3G.

Pe a faatusatusa i masini POS feaveaʻi masani, o oloa fou Bluetooth POS atiina ae e le alamanuia faʻafetaui manaoga eseese o le totogiina feaveaʻi, ma e mafai ona ausia manaoga o le faʻaogaina o meafaitino, anti-faʻasese ma traceability.Faatasi ai ma le televave o le tuputupu aʻe o le e-commerce ma le faʻaleleia o le pulega o logistics, o nei oloa o le a sili atu ona faʻaoga i auaunaga o le olaga.


Taimi meli: Aukuso-23-2021