RFID-teknologi støtter beholdning av smykkebutikker

Med den kontinuerlige forbedringen av folks forbruk har smykkeindustrien blitt mye utviklet.

Men inventar av monopol telleren fungerer i den daglige driften av smykker butikken, bruker mange arbeidstimer, fordi ansatte trenger å fullføre det grunnleggende arbeidet med inventar smykker ved manuell drift.På samme tid, fordi noen smykkevolumer er ekstremt små, men mengden er stor, er den grunnleggende innsatsen for lagersmykker ganske stor.

Men siden RFID-teknologi er introdusert i smykkeindustrien, oppnår smykker elektronisk informasjonsstyring og forbedrer arbeidseffektiviteten til lagersmykker, så det er ganske elsket av smykkeindustrien.

I henhold til relevante data om smykkeindustrien, den kunstige inventar til butikken produkter i en vanlig smykkebutikk.Dette arbeidet virker enkelt, faktisk tar det omtrent fem timer.Derfor, selv om de ansatte i butikken har høy varelagerinnsats, er det vanskelig å gjøre tidssjekk per dag.

Faktisk er beholdningen av smykker spesielt viktig enn andre luksusvarer.For det første er smykkeproduktene høyverdiprodukter, og parametrene knyttet til smykkeprodukter er både profesjonelle og tungvinte.For det andre, på grunn av det relativt lille volumet av smykker, er noen ganger forstørrelsesglasset nødvendig for å finne opp, og kan lett falle i et hjørne i en travel lidelse.I tillegg administrerer butikken med flere smykkedisker, også for å forhindre at verdifulle produkter blir stjålet fra smykkebeholdningen.

Så, hvordan bruke RFID-teknologi for å gjøre smykkebutikken mer effektiv for å fullføre det grunnleggende arbeidet med inventarsmykkene?

Etter at innkjøpspersonalet fullførte anskaffelsen av smykker, må det relevante personalet installereRFID-brikkerfor hvert smykke før smykket plasserte disken.Skriv elektronisk produktkoding (EPC) med en RFID-leser for å implementere det bindende forholdet mellom RFID-brikker og smykkeprodukter.

cxj-rfid-smykke-tag

Når smykket til skranken har en RFID-brikke, kan personalet oppnå sanntidsovervåking av skrankesmykker ved å betjene en datamaskin, og påvirker ikke salgsarbeidet til ekspeditøren.

Hver teller er utstyrt med RFID-leser, som hjelper personalet med sanntids, rask og nøyaktig inventar av smykker i disken, noe som i stor grad forbedrer effektiviteten og nøyaktigheten til smykkene i butikken.Videre reduserer RFID-teknologien betydelig menneskelig og tidsinnsats for bedrifter i smykkebeholdning, reduserer driftskostnadene og forbedrer ledelseseffektiviteten.


Innleggstid: 23. september 2021