Aplikasi lan panjaluk kertu Mifare

Ing Prancis,kertu Mifareuga manggoni bagean tartamtu saka pasar kontrol akses lan duwe dikarepake luwih.Ing ngisor iki sawetara fitur lan kabutuhankertu Mifareing pasar Prancis: Transportasi umum: Akeh kutha lan wilayah ing Prancis nggunakakekertu Mifareminangka bagéan saka sistem tiket transportasi umum.Kertu kasebut, asring diarani "kertu cerdas" utawa "kertu navigasi," bisa digunakake ing subway, bus, trem lan liya-liyane kanggo transportasi, lan ngaktifake pambayaran lan lintasan tanpa kontak.Budaya lan Pariwisata: Prancis sugih warisan budaya lan sumber daya pariwisata.Turis bisa nggunakake kertu Mifare kanggo tuku karcis kanggo ngunjungi museum, galeri, monumen sajarah lan papan wisata liyane.

图片 1

Iki ngidini pengunjung kanthi gampang mlebu lan ngunjungi macem-macem papan.Acara lan pameran skala gedhe: Prancis kerep dadi tuan rumah macem-macem acara lan pameran gedhe-gedhe, kayata festival musik, kompetisi olahraga, pameran dagang, lsp.kertu Mifaredigunakake ing acara kasebut kanggo ngaktifake kontrol mlebu, pembayaran tanpa awis lan ngrekam data.KTP lan Pustaka Siswa: Ing pirang-pirang universitas lan sekolah ing Prancis, para siswa bisa nggunakake kertu Mifare minangka kertu ID siswa lan digunakake kanggo nyilih buku saka perpustakaan, mbayar dhaharan kantin, lan liya-liyane. Prancis utamane konsentrasi ing wilayah kayata transportasi umum, pariwisata budaya, acara skala gedhe, lan institusi sekolah.Kanthi kemajuan teknologi lan nambah kabutuhan kanggo kenyamanan lan keamanan, panjaluk pasar kanggo kertu Mifare samesthine bakal terus berkembang.


Wektu kirim: Sep-27-2023