PRODUK FEATURED

Babagan kita

Madeg ing taun 2001, Shenzhen Chuangxinji kertu pinter co., Ltd iki specialized ing prodhuksi

lan marketing kertu PVC, kertu RFID, gelang NFC lan RFID Tag etc.

Ing milik saka telung baris produksi modern lan dhuwur standar:
Lini produksi kertu PVC kanthi output saben wulan 20.000.000 kertu bêsik: Mesin CTP anyar lan mesin cetak offset merek Heidelberg, 8 mesin compounding.
Line produksi antena karo output saben wulan saka 20.000.000 kertu bêsik: muter kanggo muter mesin printing, mesin compounding, mesin kanggo erosi lan engraving.
Lini produksi produk akhir RFID kanthi output saben wulan 500.000.000 kertu cerdas lan 300.000.000 tag RFID: mesin assembling sing dibalikake mesin pemotong die, mesin laminating.

Tim Pemasaran

Kita duwe 6 staf pemasaran sing nganggo basa Inggris, Jerman, Prancis, Spanyol, Arab lan liya-liyane, bisnis kita saka Eropa, Amerika, Oseania, Afrika, Asia lan negara lan wilayah timur tengah.

KASUS SUKSES

CUSTOMER VISIT News

Iki sawetara kabar anyar saka perusahaan kita. Kita bakal nganyari sawetara warta perusahaan, artikel industri, lan artikel canggih ing modul iki saka wektu kanggo wektu ... Kita seneng nuduhake kategori kasebut karo sampeyan, muga-muga sampeyan seneng.

mitra koperasi