PRODUK FEATURED

TENTANG KAMI

Diadegkeun dina 2001 taun, Shenzhen Chuangxinji kartu pinter co., Ltd ieu husus dina ngahasilkeun

sareng pamasaran kartu PVC, kartu RFID, pinggel NFC sareng Tag RFID jsb.

Mibanda tilu garis produksi modern jeung luhur standar:
Garis produksi kartu PVC kalayan kaluaran bulanan 20.000.000 kartu potongan: Mesin CTP énggal sareng mesin percetakan offset Heidelberg, 8 mesin gabungan.
garis produksi anteneu kalawan kaluaran bulanan 20.000.000 kartu potongan: roll to roll mesin percetakan, mesin compounding, mesin keur erosi sarta ukiran.
Garis produksi produk tungtung RFID kalayan kaluaran bulanan 500.000.000 kartu pinter sareng 300.000.000 tag RFID: mesin assembling dibalikkeun sanyawa mesin motong paeh, mesin laminating.

Tim pamasaran

Simkuring gaduh 6 staffs pamasaran anu nyarita basa Inggris, Jerman, Perancis, Spanyol, Arab jeung saterusna, rentang bisnis urang ti Éropa, Amerika, Oséania, Afrika, Asia jeung nagara jeung wewengkon wétan tengah.

KASUS SUKSES

News didatangan konsumén

Ieu sababaraha warta panganyarna ti perusahaan urang. Kami bakal ngamutahirkeun sababaraha warta perusahaan, artikel industri, sareng artikel canggih dina modul ieu ti waktos ka waktos ... Kami bagja ngabagi kategori ieu sareng anjeun, mugia anjeun resep.

mitra koperasi