Proyék

  • Vodafone nfc stiker Kasus Kasuksesan

    Vodafone nfc stiker Kasus Kasuksesan

    Ieu mangrupikeun kahormatan anu saé pikeun janten mitra jangka panjang Vodafone Telecom. Perusahaan kami mimiti nyayogikeun tag NFC pikeun Vodafone di 2013. Tag Vodafone NFC kedah disandikeun URL. Sareng stiker nfc bahan kedah tahan cai.
    Maca deui
  • Tag RFID laundry bisa diumbah bakal gampang ngalengkepan tugas cuci

    Tag RFID laundry bisa diumbah bakal gampang ngalengkepan tugas cuci

    Pamakéan RFID muterkeun hiji peran penting dina idéntifikasi jeung manajemén pakéan.Téknologi UHF RFID dipaké pikeun ngawujudkeun manajemén efisien tina kempelan gancang, asihan, inventory otomatis, jeung kempelan di industri laundry, nu greatly ngaronjatkeun efisiensi gawé sarta ngurangan er ...
    Maca deui
  • RFID Jewelry idéntifikasi jeung manajemén

    RFID Jewelry idéntifikasi jeung manajemén

    Kalawan ngembangkeun gancang sarta aplikasi tina téhnologi RFID, RFID éléktronik jeung informasi manajemén perhiasan mangrupa sarana penting pikeun nguatkeun manajemén inventory, manajemén jualan, sarta ngaronjatkeun efisiensi manajemén.Éléktronik sareng inpormasi manajemén perhiasan bakal pisan ...
    Maca deui
  • tag ceuli RFID pikeun solusi manajemén sato

    tag ceuli RFID pikeun solusi manajemén sato

    Solusi tag ceuli sato RFID Kalayan pangwangunan ékonomi anu gancang sareng paningkatan gancang standar hirup masarakat, struktur dietary konsumen parantos ngalaman parobihan anu ageung.Paménta pikeun kadaharan anu bergizi tinggi sapertos daging, endog sareng susu parantos ningkat pisan, sareng kualitas sareng ...
    Maca deui
  • Qatar Airlines plastik pvc Bagasi Tag Kasuksesan

    Qatar Airlines plastik pvc Bagasi Tag Kasuksesan

    Perusahaan kami mangrupikeun supplier jangka panjang pikeun tag bagasi Qatar Airlines.Kerjasama jangka panjang dimimitian saprak Aug.2008, kaluaran di luhur 20 juta tag koper plastik.Dina kecap, bisnis urang geus asup ka Wétan Tengah beuki.Éta dijieun tina 2 PCS kartu PVC, ukuranana 85.5 * 54mm, t ...
    Maca deui
  • Metro RFID Card Kasuksesan Case

    Metro RFID Card Kasuksesan Case

    Kartu Metro berpotensi dipaké dina alat angkutan séjén kaasup taksi, feri, mobil jalanan. Pikeun naek beus, mobil jalanan, subway, ferry atawa ngagunakeun alat transportasi massal lianna .Saha waé anu ngagunakeun sistem transportasi masal terang frustrations. tina lineups, tiket leungit, kadaluwarsa ...
    Maca deui