Warta

  • Hiji Perkenalan pikeun Produksi labél NFC ngaropéa

    Hiji Perkenalan pikeun Produksi labél NFC ngaropéa

    labél NFC kalawan chip pilihan Anjeun, bentuk ngaropéa tur kualitas luhur percetakan warna pinuh.Waterproof sareng tahan pisan, hatur nuhun kana prosés laminasi.Dina ngajalankeun tinggi, kertas husus oge sadia (kami nyadiakeun tanda petik custom).Salaku tambahan, kami nawiskeun jasa papasangan: kami ngahijikeun t ...
    Maca deui
  • ISO15693 tag patroli NFC sareng tag patroli NFC ISO14443A

    ISO15693 tag patroli NFC sareng tag patroli NFC ISO14443A

    Tag patroli ISO15693 NFC sareng tag patroli NFC ISO14443A mangrupikeun dua standar téknis idéntifikasi frekuensi radio (RFID) anu béda.Éta bénten dina protokol komunikasi nirkabel sareng gaduh ciri sareng skénario aplikasi anu béda.ISO15693 tag patroli NFC: Protokol komunikasi: ISO15693...
    Maca deui
  • Pasar sareng paménta tag patroli nfc di Turki

    Di Türkiye, pasar tag patroli NFC sareng paménta ningkat.Téknologi NFC (Near Field Communication) nyaéta téknologi komunikasi nirkabel anu ngamungkinkeun para alat berinteraksi sareng ngirim data dina jarak anu pondok.Di Turki, seueur perusahaan sareng organisasi anu ngadopsi tag patroli NFC pikeun ...
    Maca deui
  • Aplikasi sareng paménta kartu Mifare

    Aplikasi sareng paménta kartu Mifare

    Di Perancis, kartu Mifare ogé ngeusian pangsa pasar kontrol aksés sareng gaduh paménta anu langkung ageung.Ieu sababaraha fitur sareng kabutuhan kartu Mifare di pasar Perancis: Angkutan umum: Seueur kota sareng daérah di Perancis nganggo kartu Mifare salaku bagian tina tiket angkutan umum na ...
    Maca deui
  • Pasar jeung paménta pikeun kartu kontrol aksés di Amérika Serikat

    Di Amérika Serikat, pasar sareng paménta pikeun kartu kontrol aksés lega pisan, ngalibetkeun sababaraha industri sareng tempat.Ieu sababaraha pasar utama sareng kabutuhan: Gedong komersil sareng kantor: Seueur perusahaan sareng gedong kantor ngabutuhkeun sistem kontrol aksés pikeun mastikeun yén ngan ukur otorisasi ...
    Maca deui
  • Pasar sareng aplikasi kartu NFC di Amérika Serikat

    Kartu NFC gaduh aplikasi anu lega sareng poténsial di pasar AS.Ieu mangrupikeun pasar sareng aplikasi kartu NFC di pasar AS: Pamayaran mobile: Téknologi NFC nyayogikeun cara anu gampang sareng aman pikeun pamayaran mobile.Konsumén AS beuki ngagunakeun telepon atanapi jam tangan pinter na ...
    Maca deui
  • Pasar sareng aplikasi tag patroli NFC di Amérika Serikat

    Pasar sareng aplikasi tag patroli NFC di Amérika Serikat

    Di Amérika Serikat, tag patroli NFC seueur dianggo dina patroli kaamanan sareng manajemén fasilitas.Ieu mangrupikeun aplikasi utama tag patroli di pasar AS: Patroli kaamanan: Seueur usaha, sakola, rumah sakit sareng pusat balanja nganggo tag patroli NFC pikeun ngawas kagiatan patroli ...
    Maca deui
  • Paménta sareng Analisis Pasar NFC Patrol Tags di Australia

    Paménta sareng Analisis Pasar NFC Patrol Tags di Australia

    Di Australia, paménta pikeun tag patroli NFC (Near Field Communication) ngembang.Aplikasi téknologi NFC geus loba tembus kana sagala rupa widang, kaasup kaamanan, logistik, ritel jeung industri pariwisata.Dina industri kaamanan, tag patroli NFC loba dipaké pikeun ngawas jeung r ...
    Maca deui
  • Kinerja terminal handheld kuat, henteu ngan ukur dugi ka industri logistik!

    Kinerja terminal handheld kuat, henteu ngan ukur dugi ka industri logistik!

    Pikeun pamahaman terminal handheld, meureun loba jalma masih nyangkut dina kesan tina logistik bar code scanning asup jeung kaluar gudang.Kalayan ngembangkeun paménta pasar pikeun téknologi, terminal handheld ogé parantos diterapkeun deui sababaraha industri, sapertos manu...
    Maca deui
  • Kartu kaanggotaan PVC dicitak pasar di Amérika Serikat

    Kartu kaanggotaan PVC dicitak pasar di Amérika Serikat

    Di pasar Amérika, aya paménta hébat sarta poténsi kartu kaanggotaan PVC dicitak.Seueur usaha, organisasi sareng lembaga ngandelkeun kartu kasatiaan pikeun ngawangun sareng ngajaga hubungan palanggan sareng nyayogikeun nawaran sareng jasa khusus.Kartu kaanggotaan PVC anu dicitak gaduh kaunggulan ...
    Maca deui
  • Téknologi Revolusioner pikeun Pamiarsa NFC Ngagampangkeun Transaksi Tanpa Kontak

    Téknologi Revolusioner pikeun Pamiarsa NFC Ngagampangkeun Transaksi Tanpa Kontak

    Dina jaman kamajuan téknologi anu gancang, penting pisan pikeun tetep sareng inovasi panganyarna.Pamaca kartu NFC mangrupikeun salah sahiji inovasi anu parantos ngarobih cara urang transaksi.NFC, singgetan tina Near Field Communication, nyaéta téknologi nirkabel anu ngamungkinkeun para alat pikeun komunikasi sareng tukeur data ...
    Maca deui
  • Aplikasi sareng Analisis Pasar Pamiarsa NFC

    Aplikasi sareng Analisis Pasar Pamiarsa NFC

    Pamaca kartu NFC (Near Field Communication) nyaéta téknologi komunikasi tanpa kabel anu dipaké pikeun maca kartu atawa alat nu mibanda téknologi panginderaan jarak.Éta tiasa ngirimkeun inpormasi tina smartphone atanapi alat anu diaktipkeun NFC ka alat anu sanés ngalangkungan komunikasi nirkabel jarak pondok.Aplikasi an...
    Maca deui