Dina tugas patroli NFC Tag

Katerangan pondok:

Dina logam ntag213 NFC koin Tag ieu laminated kalawan PVC atawa ABS, tag cai-bukti.Tag tiasa nganggo napel deui, tag nfc ieu tiasa dipasang dina permukaan nonlogam.Sareng kusabab téknologi Beungkeut Langsung kami, permukaan bakal langkung datar anu tiasa gaduh prestasi percetakan anu saé.Layar sutra sareng percetakan offset sayogi upami dipénta. Bahan tiasa janten PVC transparan sareng PVC bodas, atanapi ABS.


Rincian produk

Tag produk

Dina tugas patroli NFC Tag

 Fitur:

1) .Awét sareng tiasa damel di lingkungan anu kasar.
2).Tahan cai.
3). Buktina Uap.
4).Anti shock.
5). Résistansi suhu luhur.
6) .Anti logam pilihan.

Ngaran Produk Custom teuas PVC pepet RFID stiker dina logam ntag213NFC koin Tag
Panjelasan Produk Baku tag waterproof ABS Bisa ngaluyukeun jeung fitur pptional: * cai lengkep / bukti minyak * lapisan anti logam * 3 m deui napel
Bahan ABS
Pamasangan Témpél napel sareng lem 3 M anu kuat, atanapi sekrup tiasa dianggo dina manajemén gudang, pelacak harta, tiasa dipasang dina palet, karton, mesin jsb.
Ukuran Bentuk buleud, diaméterna normal dina 25/30/34/40/52mm Ukuran ngaropéa sadia
Chip LF: TK4100, EM4100, EM4200, EM4305, T5577 HF: FM11RF08, 1K S50, S70, Ult, sli, N213/215/216, jsb UHF: UC G2XL, H3, M4, M4
Jarak bacaan 0-6m, nurutkeun maca jeung chip
Suhu operasi -25 ℃ ~ 60 ℃
Sesuaikeun Ukuran jeung logo
Aplikasi Manajemén gudang, nyukcruk harta, tiasa dipasang dina palet, karton, mesin jsb.

 

Tag patroli NFC seueur dianggo dina patroli kaamanan sareng manajemén fasilitas.Ieu mangrupikeun aplikasi utama tag patroli di pasar AS: Patroli kaamanan: Seueur usaha, sakola, rumah sakit sareng pusat balanja nganggo tag patroli NFC pikeun ngawas kagiatan patroli patroli kaamanan.Patrolers nganggo tag patroli nfc pikeun pariksa dina waktos anu ditangtukeun.Tag bakal ngarékam waktos, tanggal, lokasi sareng inpormasi anu sanés pikeun mastikeun yén patroli hadir dina waktosna sareng dugi ka lokasi anu ditunjuk.

TAG NFC

Tag NFC anti-logam nyaéta tag NFC anu dirarancang khusus pikeun napel dina permukaan logam.Cai mibanda ciri jeung aplikasi handap: fitur: Kandel: Metal-tahan tag NFC biasana boga ketebalan thinner ambéh maranéhanana bisa napel surfaces logam tanpa ngabalukarkeun protrusions atra dina beungeut logam.Kamampuhan anti gangguan: Tag NFC anti logam ngagunakeun bahan sareng struktur khusus pikeun nolak dampak lingkungan logam dina karya tag, sareng sacara efektif ngirangan pangaruh pelindung logam dina sinyal NFC.

 

Perekat Kuat: Tag NFC anti-logam biasana gaduh tonggong napel anu kuat atanapi metode kantétan anu tiasa dipercaya, anu tiasa napel pageuh kana permukaan logam.aplikasi: tracking asset: tag NFC anti logam bisa napel aset logam, kayaning mesin, parabot, kandaraan, jeung sajabana, pikeun ngahontal real-time tracking asset na manajemén.Ku maca inpormasi dina tag, anjeun tiasa ngartos lokasi aset, panggunaanana sareng seueur deui.Logistik sareng manajemén ranté suplai: Tag NFC tahan logam tiasa diterapkeun dina logistik sareng manajemén ranté suplai, khususna dina skenario anu ngalibetkeun wadah logam atanapi komoditi logam.Ku ngalampirkeun labél kana barang, nyukcruk sareng ngokolakeun inpormasi logistik tiasa diwujudkeun.Navigasi jero rohangan sareng posisi: Tag NFC tahan logam tiasa dipasang dina permukaan logam dina gedong atanapi fasilitas pikeun navigasi jero ruangan sareng jasa posisi.Pamaké tiasa nganggo smartphone atanapi alat NFC sanés pikeun maca tag sareng kéngingkeun inpormasi lokasi sareng pituduh navigasi anu relevan.

 

Pemantauan Kaamanan: Tag NFC anti-logam tiasa digantelkeun kana permukaan logam sapertos panto, jandéla, sareng alat kaamanan pikeun sistem ngawaskeun kaamanan.Maca inpormasi dina tag tiasa ngawujudkeun verifikasi identitas, kontrol aksés sareng fungsi anu sanés.Kasimpulanana, tag NFC anti-logam gaduh ciri ketebalan anu langkung ipis, kamampuan anti gangguan sareng adhesion anu kuat, sareng cocog pikeun nyukcruk aset, manajemén logistik, navigasi jero ruangan, ngawaskeun kaamanan sareng widang anu sanés.Éta tiasa dianggo sacara normal dina lingkungan logam sareng nyayogikeun pangguna maca inpormasi sareng jasa manajemén.

 

 

 

RFID INLAY, NFC INlay tag RFID

Ntag213 ntag215 ntag216 rfid patroli anti logam koin token tag nfc Ntag213 ntag215 ntag216 rfid patroli anti logam koin token tag nfc


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami