Qatar Airlines plastik pvc Bagasi Tag Kasuksesan

Perusahaan kami mangrupikeun supplier jangka panjang pikeun tag bagasi Qatar Airlines. Kerjasama jangka panjang dimimitian saprak Aug.2008, kaluaran di luhur 20 juta tag bagasi palastik. Dina kecap, bisnis urang geus asup ka Wétan Tengah beuki.

anli1

Éta dijieun tina 2 PCS kartu PVC, ukuranana 85.5*54mm, ketebalan 0.76mm.

Sareng tag koper sareng eyelet logam sareng panel tanda tangan matte, pakét sareng puteran transparan sareng kantong opp.


waktos pos: Méi-20-2021