Rasti i suksesit të etiketës së bagazheve plastike të Qatar Airlines

Kompania jonë është furnizuesi afatgjatë për etiketën e bagazheve të Qatar Airlines. Bashkëpunimi afatgjatë ka filluar që në gusht 2008, prodhimi është mbi 20 milionë etiketat plastike të bagazheve. Me një fjalë, biznesi ynë po hyn gjithnjë e më shumë në Lindjen e Mesme.

anli1

Është bërë nga 2 copë kartë pvc, madhësia është 85.5 * 54 mm, trashësia është 0.76 mm.

Dhe etiketa e bagazhit me vrimën metalike dhe panelin me firmë mat, paketim me sythe transparente dhe çantë opp.


Koha e postimit: Maj-20-2021