PRODUKTET E PARAQITUR

PËR NE

Themeluar në vitin 2001, Shenzhen Chuangxinji smart card co., Ltd, ishte e specializuar në prodhimin

dhe tregtimin e kartës PVC, kartës RFID, byzylykut NFC dhe etiketës RFID etj.

Posedon tre linja prodhimi moderne dhe standarde të larta:
Linja e prodhimit të kartave PVC me prodhim mujor prej 20 000 000 copë kartash: Makina CTP krejt të reja dhe makineri printimi offset të markës Heidelberg, 8 makineri kompozimi.
Linja e prodhimit të antenave me prodhim mujor prej 20,000,000 copë kartash: makina printimi roll-to-roll, makina për përzierje, makina për erozion dhe gdhendje.
Linja e prodhimit të produktit përfundimtar RFID me prodhim mujor prej 500,000,000 kartash inteligjente dhe 300,000,000 etiketa RFID: makineritë e montimit të kundërt, makineritë e prerjes së përbërjes, makinat laminuese.

Ekipi i marketingut

Ne zotërojmë 6 staf marketingu që flasin anglisht, Gjermani, Francë, spanjisht, arabisht e kështu me radhë.

RASTE SUKSES

Lajme për VISITAT E KLIENTIT

Këto janë disa lajme të fundit nga kompania jonë.Ne do të përditësojmë disa lajme të kompanisë, artikuj industrisë dhe artikuj më të avancuar në këtë modul herë pas here ... Ne jemi të lumtur t'i ndajmë këto kategori me ju, shpresojmë që t'ju pëlqejnë

partner bashkëpunues