ИСКЛУЧЕНИ ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

Основана во 2001 година, Шенжен Чуангксинџи смарт картичка ко., Ltd беше специјализирана за производство

и маркетинг на ПВЦ картичка, РФИД картичка, нараквица NFC и РФИД ознака итн.

Поседува три модерни и високи стандардни производни линии:
Линија за производство на ПВЦ картички со месечно производство од 20.000.000 парчиња картички: Сосема нови CTP машини и марки Heidelberg офсет машини за печатење, 8 машини за мешање.
Линија за производство на антена со месечно производство од 20.000.000 парчиња картички: машини за печатење од ролна во ролна, машини за мешање, машини за ерозија и гравирање.
РФИД производствена линија на краен производ со месечно производство од 500.000.000 паметни картички и 300.000.000 РФИД ознаки: машини за монтажа наопаку, машини за сечење со матрици, машини за ламинирање.

Маркетинг тим

Ние поседуваме 6 маркетинг штабови кои зборуваат англиски, Германија, Франција, шпански, арапски и така натаму, нашиот бизнис се движи од Европа, Америка, Океанија, Африка, Азија и земјите и региони на Блискиот Исток.

СЛУЧАИ НА УСПЕХ

Вести за ПОСЕТА НА КЛИЕНТ

Ова се некои неодамнешни вести од нашата компанија.Одвреме-навреме ќе ажурираме некои новости од компанијата, статии од индустријата и најсовремени написи во овој модул... Со задоволство ги споделуваме овие категории со вас, се надеваме дека ќе ви се допадне

кооперативен партнер