Apa kaluwihan saka sistem manajemen gudang RFID?

RFID warehouse

Nanging, kahanan nyata saiki biaya dhuwur lan efisiensi kurang ing link gudang, liwat diselidiki saka operator gudang logistik pihak katelu, perusahaan gudang-diduweni pabrik lan pangguna gudang liyane, iku ketemu sing Manajemen gudang tradisional wis masalah ing ngisor iki:

1. Barang wis arep dilebokake ing gudhang, lan resi gudhang durung dikirim, mula ora enggal dilebokake.

2. Kendaraan pangiriman wis suwe. Sawise mriksa inventarisasi, ditemokake barang kasebut isih ora ana ing gudhang.

3. Barang wis dilebokake ing panyimpenan, nanging kelalen ngrekam lokasi panyimpenan utawa lokasi panyimpenan sing salah, lan butuh setengah dina maneh kanggo nemokake barang kasebut.

4. Nalika metu saka gudang, karyawan kudu bolak-balik ing pirang-pirang gudang kanggo njupuk barang, lan wektu nunggu kendaraan saya suwe.

5. A piring mung sawetara dina, supaya efficiency punika saestu kurang, lan efficiency kurang, lan ana kesalahane Kerep.

6. A nomer akeh produk berjangka near-efek bisa diitung saben wektu persediaan dijupuk, lan pisanan-in, pisanan-metu wis dadi omongan kosong.

Anane masalah gudang ing ndhuwur duwe pengaruh sing ora becik kanggo pangembangan lan operasi perusahaan, lan kudu cepet-cepet ngrampungake lan nambah tingkat manajemen gudang. Munculé sistem manajemen gudang RFID nyedhiyakake perusahaan kanthi mode manajemen gudang sing luwih trep, efisien lan cerdas.

Dadi, ngadhepi masalah gudang ing ndhuwur, apa kaluwihan saka sistem manajemen gudang RFID?

1.UHF tags RFID

Kanthi nerbitake Tag elektronik RFID kanggo saben palet lan lokasi panyimpenan ing gudang, lan kanthi macem-macem peralatan khusus, bisa nyadari identifikasi otomatis pallet lan informasi panyimpenan barang, sing ndadekake pangguna gampang ngatur barang inventaris.

Ing wektu sing padha, liwat UHF tag RFID naleni kanggo barang, bisa kanthi mbedakake masalah Manajemen nyata kayata kumpulan, model, jeneng produk, wektu warehousing, supplier, status, etc., lan Manajemen lan kontrol luwih ing baris karo kabutuhan Manajemen modern.

2. Nampa

Tugas panrima saben dina bisa diselarasake kanthi otomatis menyang piranti genggam RFID, lan sampeyan bisa ngerti rincian tugas tanpa kuitansi kertas.

Data panrimo ora perlu direkam kanthi manual, lan sistem kanthi otomatis ngumpulake lan ngetung kanggo mesthekake akurasi data panrimo.

Sawise barang teka ing gudang, sistem bakal kanthi otomatis nganyari jumlah inventaris ing gudang, lan dokumen uga bakal rampung.

3. Rak

Sawise ing Sistem manajemen gudang RFID terintegrasi karo forklift RFID, tugas rak bisa ditanggepi menyang forklift RFID kanggo eksekusi.

Forklift RFID kanthi otomatis mindai palet, nampilake informasi kargo lan informasi gudang palet, ngirim lokasi panyimpenan kargo kanthi wektu nyata, lan nambah persediaan ing rak.

4. Picking

Sistem bakal kanthi otomatis ngoptimalake dalan mlaku-mlaku, ora perlu mlaku-mlaku, mung siji mlaku kanggo ngrampungake njupuk barang.

Forklift RFID mindhai tag palet RFID kanggo verifikasi informasi barang sing metu, lan bisa nindakake verifikasi pisanan kanggo nambah turnover persediaan.

Sawise outbound rampung, inventaris metu kanthi otomatis suda.

5. Persediaan

Ora perlu kuitansi persediaan kertas, lan platform kerja seluler RFID bisa mriksa kuitansi sistem kanthi nirkabel kanthi online.

Ora perlu ngrekam informasi data persediaan kanthi manual, lan sistem ndhukung rekaman operasi ing situs.

Akurasi persediaan tekan tingkat lokasi lan tingkat palet, nggawe persediaan luwih gampang dileksanakake lan ditindakake; ndhukung persediaan lan warehouse ing lan metu bisnis ing wektu sing padha.

Digabungake karo panggunaan forklift RFID, kacepetan persediaan luwih cepet, lan data prabédan persediaan diringkes kanthi otomatis.

Aplikasi sistem manajemen gudang RFID banget nyederhanakake operasi gudang saben dina, lan data diklumpukake lan dianyari kanthi otomatis, ngilangi kabutuhan entri manual, saéngga nggawe pusat gudang sing cerdas lan otomatis kanggo perusahaan kanggo nyuda biaya lan nambah efisiensi. .


Wektu kirim: Dec-31-2021