Aplikasi teknologi RFID ing sepatu lan topi

Kanthi pangembangan RFID sing terus-terusan, teknologi kasebut mboko sithik ditrapake kanggo kabeh aspek urip lan produksi, nggawa macem-macem kepenak.Utamane ing taun-taun pungkasan, RFID ana ing wektu pangembangan kanthi cepet, lan aplikasi ing macem-macem lapangan dadi luwih diwasa, lan prospek ora bisa diukur.

Aplikasi pasar saiki ing industri alas kaki lan sandhangan

Ana liyane lan liyane merek teknologi RFID, kayata walmart / Decathlon / Nike / Hailan House lan merek kondhang liyane, kang wiwit nggunakake teknologi RFID sadurungé, lan kasil mbantu wong-wong mau kanggo ngatasi sawetara titik pain ing industri sepatu lan apparel:

Aplikasi saka toko: Ana akeh werna, ukuran lan gaya produk sandhangan.Nggunakake tag RFID bisa ngatasi masalah warna, barang, lan kode ing toko.Ing wektu sing padha, liwat analisis data, bisa uga Umpan Balik kahanan kanggo sisih produksi ing wektu kanggo supaya backlog saka biaya disebabake overproduction.

Backstage bisa luwih apik ngrumusake strategi marketing lan nambah dodolan toko kanthi nganalisa wektu lan frekuensi produk sing dijupuk utawa dicoba.

Amarga teknologi RFID nduweni fungsi maca kumpulan lan maca jarak adoh, bisa kanthi cepet nyadari fungsi inventaris lan checkout ing toko, nyuda nunggu pelanggan ing proses checkout, lan nggawa pelanggan pengalaman sing apik.


Posting wektu: Jul-04-2022