Aplikasi téknologi RFID dina sapatu sareng topi

Kalayan ngembangkeun kontinyu RFID, téhnologi na geus laun geus dilarapkeun ka sagala aspek kahirupan jeung produksi, bringing kami rupa conveniences.Utamana dina taun-taun ayeuna, RFID aya dina jaman pangwangunan anu gancang, sareng aplikasina dina sagala rupa widang janten langkung dewasa, sareng prospekna henteu tiasa diukur.

Aplikasi pasar ayeuna dina industri footwear sareng apparel

Aya beuki loba merek téhnologi RFID, kayaning walmart / Decathlon / Nike / Hailan House jeung merek well-dipikawanoh séjén, nu mimiti ngagunakeun téhnologi RFID saméméhna, sarta hasil mantuan aranjeunna ngajawab sababaraha titik nyeri dina industri sapatu jeung apparel:

Larapkeun toko: Aya seueur warna, ukuran sareng gaya produk pakean.Ngagunakeun tag RFID ogé bisa ngajawab masalah warna, barang, jeung kode di toko.Dina waktu nu sarua, ngaliwatan analisis data, bisa ogé Eupan Balik kaayaan ka sisi produksi dina jangka waktu pikeun nyingkahan backlog waragad disababkeun ku overproduction.

Backstage tiasa langkung saé ngarumuskeun strategi pemasaran sareng ningkatkeun penjualan toko ku nganalisa waktos sareng frékuénsi produk anu dijemput atanapi dicoba.

Kusabab téhnologi RFID boga fungsi bacaan angkatan jeung bacaan jarak jauh, éta bisa gancang ngawujudkeun fungsi inventory na Checkout di toko, ngurangan antosan konsumén dina prosés Checkout, sarta mawa konsumén rasa alus tina pangalaman.


waktos pos: Jul-04-2022