Aplikimi i teknologjisë RFID në këpucë dhe kapele

Me zhvillimin e vazhdueshëm të RFID, teknologjia e tij është aplikuar gradualisht në të gjitha aspektet e jetës dhe prodhimit, duke na sjellë komoditete të ndryshme.Sidomos vitet e fundit, RFID është në një periudhë zhvillimi të shpejtë dhe aplikimi i tij në fusha të ndryshme po bëhet gjithnjë e më i pjekur dhe perspektiva është e pamatshme.

Aplikimi aktual i tregut në industrinë e këpucëve dhe veshjeve

Ka gjithnjë e më shumë marka të teknologjisë RFID, si walmart / Decathlon / Nike / Hailan House dhe marka të tjera të njohura, të cilat filluan të përdorin teknologjinë RFID më herët dhe i ndihmuan me sukses të zgjidhnin disa pika dhimbjeje në industrinë e këpucëve dhe veshjeve:

Zbatueshmëria e dyqanit: Ka shumë ngjyra, madhësi dhe stile të produkteve të veshjeve.Përdorimi i etiketave RFID mund të zgjidhë mirë problemet e ngjyrës, mallrave dhe kodit në dyqane.Në të njëjtën kohë, përmes analizës së të dhënave, mund të jetë mirë Reagimi i situatës në anën e prodhimit në kohë për të shmangur ngarkesën e kostove të shkaktuara nga mbiprodhimi.

Backstage mund të formulojë më mirë strategjitë e marketingut dhe të rrisë shitjet e dyqaneve duke analizuar kohën dhe shpeshtësinë e produkteve që merren ose provohen.

Për shkak se teknologjia RFID ka funksionet e leximit në grup dhe leximit në distanca të gjata, ajo mund të realizojë shpejt funksionet e inventarit dhe arkës në dyqane, të zvogëlojë pritjen e klientëve në procesin e arkëtimit dhe t'u sjellë klientëve një ndjenjë të mirë përvoje.


Koha e postimit: Korrik-04-2022