Téknologi RFID parantos ningkatkeun tingkat manajemén industri cuci

Salaku urang sadayana terang, aplikasi RFID dina industri pakean geus jadi pisan umum, sarta bisa mawa perbaikan signifikan dina loba aspék, sahingga tingkat manajemén digital sakabéh industri urang greatly ningkat. Nanging, dina taun-taun ayeuna, industri cuci, anu caket pisan sareng industri pakean, ogé mendakan yén aplikasi téknologi RFID tiasa nyandak seueur kauntungan.

Ayeuna, dina industri cuci, padamelan manajemén data biasana dilakukeun sacara manual. Ku alatan éta, mindeng euweuh bukti katepatan tina inventory, ngawaskeun frékuénsi cuci linen, jumlah perlakuan soiling beurat, sarta leungitna linen. Ieu bisa dituturkeun jeung mawa loba gangguan ka manajemén linen.

2 (2)

Sateuacan ngumbah linen, pabrik cuci kedah ngawujudkeun perlakuan klasifikasi nurutkeun warna, tékstur, kategori pamakéan, sarta kategori kokotor. Pamrosésan manual biasana ngabutuhkeun 2 ~ 8 urang nyéépkeun sababaraha jam pikeun nyortir linen anu béda-béda kana chutes anu béda-béda, anu nyéépkeun waktos.

Sajaba ti éta, kumaha carana ngatur karugian dina link kontrol logistik, kumaha carana campur lamun jumlah handovers badag atawa leutik; kumaha ngawas tingkat polusi beurat, klaim, tracking awak asing, sarta traceability nyiksa dina link tracking linen; kumaha ngawas tugas cuci, status produksi jeung lawon dina link manajemén digital Jukut leungitna sarta ngawaskeun durability, laju utilization sirkulasi linen, inventory hotél sarta kontrol linen zombie, jeung sajabana mangrupakeun sakabeh wewengkon mana RFID bisa maénkeun peran hiji.

Bisa disebutkeun yen téhnologi RFID geus mawa parobahan anyar dina industri cuci. Tag cuci RFID tiasa ngabantosan waktos cuci, syarat cuci, inpormasi palanggan sareng frekuensi cuci barang anu dirékam, ngirangan tingkat kasalahan waktos operasi manual tradisional, sareng ningkatkeun efisiensi manajemén.

Nanging, dina aplikasi praktis, aya ogé sababaraha kasusah, kalebet tékstil, tumpukan labél sareng bending, Uap, suhu sareng seueur faktor sanésna anu bakal mangaruhan pangaruh maca labél. Nanging, pikeun nyumponan tangtangan anu langkung saé, produsén RFID parantos ngembangkeun fleksibel RFID tag laundry non-anyaman, RFID tag laundry tombol, tag laundry silicone jeung tag multi-bahan sejen, nu cocog pikeun bahan linen béda, hawa cuci, jeung métode cuci.

Bisa disebutkeun yen téhnologi RFID geus mawa parobahan anyar dina industri cuci. RFID ngumbah laundry tag tiasa ngabantosan ngaidentipikasi waktos cuci, syarat cuci, inpormasi palanggan sareng frekuensi cuci barang anu dirékam, ngirangan tingkat kasalahan waktos operasi manual tradisional, sareng ningkatkeun efisiensi manajemén.

Nanging, dina aplikasi praktis, aya ogé sababaraha kasusah, kalebet tékstil, tumpukan labél sareng bending, Uap, suhu sareng seueur faktor sanésna anu bakal mangaruhan pangaruh maca labél. Nanging, pikeun nyumponan tangtangan anu langkung saé, produsén RFID parantos ngembangkeun tag laundry non-anyaman anu fleksibel, tag laundry tombol, tag laundry silikon sareng tag multi-bahan sanésna, anu cocog pikeun bahan linen anu béda, suhu cuci, sareng metode cuci.


waktos pos: Dec-30-2021