Shtëpia e fundit Busby e Afrikës së Jugut vendos zgjidhje RFID

Shitësi me pakicë në Afrikën e Jugut House of Busby ka vendosur një zgjidhje të bazuar në RFID në një nga dyqanet e saj në Johannesburg për të rritur dukshmërinë e inventarit dhe për të zvogëluar kohën e shpenzuar për numërimin e inventarit.Zgjidhja, e ofruar nga Milestone Integrated Systems, përdor lexuesit RFID me frekuencë ultra të lartë (UHF) të Keonn-it EPC dhe softuerin AdvanCloud për të menaxhuar të dhënat e leximit të kapur.

Që nga vendosja e sistemit, koha e numërimit të inventarit të dyqanit është reduktuar nga 120 orë punë në 30 minuta.Shitësi me pakicë po përdor gjithashtu teknologjinë në dalje për të konfirmuar nëse ka produkte të papaguara që largohen nga dyqani, duke eliminuar nevojën për të instaluar pajisje shtesë në dyqan pasi lexuesit e sipërm mund të lexojnë etiketat në distanca prej disa metrash.

1 (3)

Shitësi me pakicë në Afrikën e Jugut House of Busby ka vendosur një zgjidhje të bazuar në RFID në një nga dyqanet e saj në Johannesburg për të rritur dukshmërinë e inventarit dhe për të zvogëluar kohën e shpenzuar për numërimin e inventarit.Zgjidhja, e ofruar nga Milestone Integrated Systems, përdor lexuesit RFID me frekuencë ultra të lartë (UHF) të Keonn-it EPC dhe softuerin AdvanCloud për të menaxhuar të dhënat e leximit të kapur.

Që nga vendosja e sistemit, koha e numërimit të inventarit të dyqanit është reduktuar nga 120 orë punë në 30 minuta.Shitësi me pakicë po përdor gjithashtu teknologjinë në dalje për të konfirmuar nëse ka produkte të papaguara që largohen nga dyqani, duke eliminuar nevojën për të instaluar pajisje shtesë në dyqan pasi lexuesit e sipërm mund të lexojnë etiketat në distanca prej disa metrash.


Koha e postimit: Prill-28-2022