Perusahaan logistik pakean Italia nerapkeun téknologi RFID pikeun nyepetkeun distribusi

LTC mangrupikeun perusahaan logistik pihak katilu Italia anu khusus dina minuhan pesenan pikeun perusahaan baju.Perusahaan ayeuna nganggo fasilitas pamaca RFID di gudang sareng pusat minuhan di Florence pikeun ngalacak kiriman anu dilabélan tina sababaraha pabrik anu diurus ku pusat.

Sistem pamaca dioperasikeun dina ahir Nopémber 2009. Meredith Lamborn, anggota tim investigasi proyék LTC RFID, nyatakeun yén berkat sistem éta, dua palanggan ayeuna parantos tiasa nyepetkeun prosés distribusi produk baju.

LTC, minuhan pesenan 10 juta item per taun, ekspektasi pikeun ngolah 400.000 RFID-dilabélan produk di 2010 pikeun Royal Trading srl (anu owns sapatu tinggi-tungtung lalaki sarta awéwé di handapeun brand Serafini) jeung San Giuliano Ferragamo.Kadua perusahaan Italia ngalebetkeun tag EPC Gen 2 RFID dina produkna, atanapi nambihkeun tag RFID kana produk salami produksi.

2

 

Salaku awal salaku 2007, LTC ieu tempo aplikasi tina téhnologi ieu, sarta customer na Royal Trading ogé wanti LTC ngawangun sistem maca RFID sorangan.Dina waktos éta, Royal Trading ngembangkeun sistem anu ngagunakeun téknologi RFID pikeun ngalacak inventaris dagangan Serafini di toko-toko.Perusahaan sapatu ngaharepkeun ngagunakeun téknologi idéntifikasi RFID pikeun langkung ngartos inventaris unggal toko, bari nyegah barang-barang anu leungit sareng dipaling.

departemén IT LTC urang dipaké Impinj Speedway pamiarsa ngawangun portal maca kalawan 8 anteneu sarta channel maca kalawan 4 anteneu.Pembaca lorong dikurilingan ku pager logam anu, saur Lamborn, katingali sapertos kotak wadah kargo, anu mastikeun yén pamiarsa ngan ukur maca tag anu ngalangkungan, tinimbang tag RFID anu caket sareng baju sanés.Salila fase test, staf nu disaluyukeun anteneu tina pamaca channel maca barang tumpuk babarengan, sarta LTC geus ngahontal laju maca 99,5% jadi jauh.

"Laju maca anu akurat penting," saur Lamborn."Kusabab urang kedah ngimbangan produk anu leungit, sistem kedah ngahontal ampir 100 persen tingkat bacaan."

Nalika produk dikirim ti titik produksi ka gudang LTC, produk RFID-tagged ieu dikirim ka titik unloading husus, dimana pagawe mindahkeun pallets ngaliwatan pamiarsa Gerbang.Produk non-RFID-dilabélan dikirim ka wewengkon unloading séjén, dimana pagawe ngagunakeun bar scanner pikeun maca barcode produk individu.

Nalika tag EPC Gen 2 produk suksés dibaca ku pamaca gerbang, produkna dikirim ka lokasi anu ditunjuk di gudang.LTC ngirimkeun resi éléktronik ka produsén sareng nyimpen kode SKU produk (ditulis dina tag RFID) dina database na.

Nalika pesenan pikeun produk anu dilabélan RFID ditampi, LTC nempatkeun produk anu leres dina kotak-kotak numutkeun pesenan sareng ngirimkeunana ka pamiarsa lorong anu caket sareng daérah pengiriman.Ku maca tag RFID unggal produk, sistem ngaidentipikasi produk, mastikeun kabeneranna, sareng nyitak daptar bungkusan pikeun disimpen dina kotak.Sistem Émbaran LTC ngamutahirkeun status produk pikeun nunjukkeun yén produk ieu dibungkus sareng siap dikirimkeun.

Pangecér nampi produk tanpa maca tag RFID.Ti jaman ka jaman, kumaha oge, staf Royal Trading bakal nganjang ka toko pikeun nyandak inventory produk Serafini ngagunakeun pamaca RFID leungeun-diayakeun.

Kalayan sistem RFID, waktos generasi daptar bungkusan produk dikirangan ku 30%.Dina hal narima barang, ngolah jumlah anu sarua, pausahaan ayeuna ngan butuh hiji pagawe pikeun ngalengkepan workload lima urang;nu tadina 120 menit ayeuna bisa réngsé dina tilu menit.

Proyék éta nyandak dua taun sareng ngalangkungan fase uji anu panjang.Salila periode ieu, LTC sareng pabrik baju damel babarengan pikeun nangtukeun jumlah minimal labél anu dianggo, sareng lokasi anu pangsaéna pikeun panyiri.

LTC parantos investasi jumlahna $ 71,000 dina proyék ieu, anu diperkirakeun dibayar deui dina 3 taun.Pausahaan ogé ngarencanakeun rék dilegakeun téhnologi RFID ka picking jeung prosés séjén dina 3-5 taun ka hareup.


waktos pos: Apr-28-2022